Překlady výpisů z českého i zahraničního trestního rejstříku

Výpis z trestního rejstříku je výpis z evidence Rejstříku trestů (v ČR vedené Ministerstvem spravedlnosti), kde se uvádějí všechna dosud nezahlazená odsouzení včetně údajů o průběhu výkonu uložených trestů a ochranných opatření, pokud se podle zákona na pachatele nehledí, jako by nebyl odsouzen. Údaje o podmíněném zastavení trestního stíhání se ve výpise neuvádějí. Výpis z trestního rejstříku je veřejnou listinou.

Soudní překlad výpisu z rejstříku trestů požadují zahraniční instituce pro prokázání bezúhonnosti konkrétní osoby při úředních úkonech v případě, že originál výpisu z rejstříku trestů není vyhotoven v jejich jednacím jazyce.

Nabízíme vám zhotovení soudních překladů zahraničních i českých výpisů z rejstříku trestů včetně všech příslušných ověření (notářské ověřenísoudní ověřenísuperlegalizace či apostila / apostilla / apostille).

TERMÍNY VYHOTOVENÍ SOUDNÍCH PŘEKLADŮ VÝPISŮ Z REJSTŘÍKU TRESTŮ

Standardním termínem vyhotovení soudního překladu výpisu z rejstříku trestů jsou 3 pracovní dny. Soudní překlady výpisů z rejstříku trestů však dodáváme i v expresních termínech do 2, 4, 8, 12 nebo 24 hodin od přijetí zakázky. Podrobnosti o termínech vyhotovení překladu naleznete zde

JAZYKY SOUDNÍCH PŘEKLADŮ VÝPISŮ Z REJSTŘÍKU TRESTŮ

Soudní překlady výpisů z rejstříku trestů jsme pro vás schopni zajistit z/do všech v ČR oficiálně registrovaných jazyků. Soudní překlady zajišťujeme nejenom v kombinaci s češtinou, ale i mezi dvěma cizími jazyky.

ZPŮSOB DODÁNÍ PŘEKLADŮ VÝPISŮ Z REJSTŘÍKU TRESTŮ

Vyhotovený překlad výpisu z rejstříku trestů si můžete vyzvednout osobně u nás v kanceláři nebo vám jej můžeme doručit poštou, e-mailem, kurýrem či expresní poštou až k vašim rukám. Bližší informace o způsobech objednávání a doručování překladů naleznete zde.

JAK PROVÉST PLATBU ZA PŘEKLAD VÝPISU Z REJSTŘÍKU TRESTŮ?

Platbu za překlad výpisu z rejstříku trestů lze provést v hotovosti, bankovním převodem, platební kartou na pobočce či platební kartou přímo na našich webových stránkách. Pro podrobnější informace o způsobech platby klikněte zde.

 

Pro zodpovězení dotazů ohledně kalkulace ceny konkrétní zakázky ve vámi požadované jazykové kombinaci, ohledně konkrétního termínu či pro získání jiných informací ohledně překladů výpisů z rejstříku trestů se můžete obrátit přímo na naše kontaktní místa, a to telefonickye-mailem či pomocí poptávkového formuláře.