Angličtina - překlady z a do angličtiny

Angličtina je západogermánský jazyk, který se vývojově dělí na starou, střední a moderní analytickou mluvnici s bohatým slovníkem skandinávského, germánského a románského původu.

Je to mateřský jazyk asi 300 milionů lidí. Angličtina se rozšířila hlavně díky kolonizaci například do Irska, USA, Kanady, Austrálie, jižní Afriky, Indie,…

Hlavně po roce 1918 se angličtina stala nejvíce používaným jazykem.

Naše služby

  • Provádíme překlady všech druhů textů z angličtiny i do angličtiny. Odborné překlady zpracováváme v celé řadě oborů, za použití sofistikovaných jazykových a softwarových nástrojů, jež jsou předpokladem kvalitní a efektivní práce.
  • Realizujeme soudní překlady (nazývané rovněž úřední překlady či soudně ověřené překlady) z angličtiny i do angličtiny. Tento typ překladů je určen pro oficiální použití, k předložení úřadům, soudům či policejním orgánům, v obchodním styku mezinárodně působících společností, ale i pro potřebu soukromých osob, a to jak v České republice, tak i zahraničí. Soudní překlad z angličtiny a do angličtiny lze vyhotovit ke všem typům dokumentů.
  • Naše společnost zajišťuje v angličtině všechny druhy tlumočení - konsekutivní i simultánní, kongresové, doprovodné i tzv. šušotáž.
  • Provádíme a zajišťujeme soudní tlumočení (nazývané rovněž úřední tlumočení, oficiální tlumočení, či  tlumočení s ověřením) v angličtině, a to při nejrůznějších úředních, policejních či soudních úkonech (matriční záležitosti, soudní jednání, policejní vyšetřování, notářské úkony).
  • Zajišťujeme všechna příslušná ověření dokumentů (legalizaci) v souvislosti s překlady z/do angličtiny (soudní ověřenínotářské ověřenísuperlegalizaci či apostilu/apostille) tak, aby vaše dokumenty mohly být bez dalších průtahů akceptovány v zemi určení.

Termíny realizace

Výše uvedené služby poskytujeme ve standardních i expresních termínech.

Máte další dotazy k angličtině a našim službám?

V případě dalších dotazů k angličtině a našim službám nás neváhejte kontaktovat. Jsme tu pro vás!